Fullservice merchandising wereldwijd 

Wij helpen internationale bedrijven bij procurement van product media 

Wereldwijd agentschap voor internationale bedrijven om promotionele gifts, goodies, premiums en relatiegeschenken te sourcen. Ons netwerk van 100 locaties garandeert een wereldwijde aanpak met lokale service. #glocal

Wij stroomlijnen uw indirecte inkoop supply chain voor lagere totale kosten en hogere service levels, gebaseerd op het people planet profit model. We leggen de nadruk op creativiteit, ecologie, compliance en technologie.

onze Unique Selling Points 

Moeilijk om internationaal controle te houden over de kwaliteit en het respect voor de huisstijl van uw merchandise? Schaalvoordelen onvoldoende benut ? Onvoldoende samenwerking met duurzame fabrieken met respect voor arbeidsomstandigheden? Onvoldoende lokale sourcing om de CO2-voetafdruk te verminderen? Dan hebben wij de oplossing !

Expertise 

IGC Global Promotions is de toonaangevende speler in de promotionele productenindustrie met uitgebreide ervaring sinds 1956.

We hebben een team van 1600 professionals met diepgaande kennis van de lokale markt.

We bieden gepersonaliseerde service en op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten wereldwijd. 

Duurzaamheid 

Bij IGC Global Promotions leggen we de nadruk op maatschappelijk en milieubewustzijn.

We bieden milieuvriendelijke promotionele artikelen aan om aan te sluiten bij de terechte aandacht van klanten voor duurzaamheid.

Het inzetten van duurzame oplossingen zorgt voor merkloyaliteit, reputatieverbetering en zelfs kostenvoordelen.  

Wereldwijd 

Met meer dan 100 locaties op vier continenten biedt IGC Global Promotions een uitgebreide wereldwijde dekking.

We zorgen voor merkconsistentie en bieden wereldwijde distributie door gebruik te maken van lokale toeleveringsketens.

Ons rapportagesysteem biedt wereldwijd inzicht en stroomlijnt de wereldwijde uitgaven en zorgt voor life trendanalyse. 

Lokaal 

IGC Global Promotions combineert wereldwijde kracht met lokale middelen om gepersonaliseerde diensten te leveren.

We focussen op lokale sourcing om de CO2-voetafdruk te verminderen.

We hanteren efficiënte onafhankelijke structuren, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en kosteneffectiviteit gewaarborgd zijn.

Onze in-house ontwerpteams stemmen af op unieke marktbehoeften, en ons selectieproces zorgt voor expertise en verantwoordelijkheid.

Sourcing 

IGC Global Promotions heeft een goed gevestigde wereldwijde leveranciersbasis voor kwaliteit, veiligheid en kosteneffectiviteit.

We bieden lokale inkoop, importoplossingen en verantwoorde inkooppraktijken.

Productveiligheid en naleving hebben prioriteit, en we consolideren bestellingen voor concurrerende prijzen. 

E-commerce platforms 

IGC Global Promotions biedt op maat gemaakte online besteloplossingen via ons geavanceerde winkelplatform.

Het platform biedt gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke webwinkels met een veelzijdige productaanbod.

Geïntegreerde functionaliteiten omvatten verschillende betaalmethoden, verbinding met een ERP-systeem en rapportagemogelijkheden. 

Klantenbestand 

IGC Global Promotions bedient meer dan 25.000 klanten wereldwijd in verschillende industrieën.

Ons diverse klantenbestand stelt ons in staat om expertise op te bouwen en op maat gemaakte campagnes te creëren voor verschillende markten en culturen. 

Creativiteit

We verder dan de traditionele aanpak door creatieve en premium opties aan te bieden om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. 

We ontwerpen zelf om een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

Of het nu gaat om luxe zakelijke geschenken, exclusieve limited-edition items of low cost premiums , we werken nauw met je samen om unieke en memorabele promotionele producten te creëren die de essentie van jouw merk weerspiegelen. 

One stop - SPOC 

Als toonaangevend bureau voor promotionele merchandise begrijpen we de complexiteit van wereldwijde aankoop en supply chain management van marketing materiaal.

Ons team van experts zorgt voor een naadloos en efficiënt proces, waarbij we alles regelen van sourcing tot fulfillment.

Met ons uitgebreide netwerk en onze mogelijkheden voor internationale verdeling chain garanderen we betrouwbare en tijdige levering van jouw promotionele merchandise over de hele wereld tot bij je klant of medewerker.